Στο σεμινάριο απέκτησα πιο ξεκάθαρη σκέψη και στόχο, αποδέχτηκα την εξέλιξή μου και τον τρόπο λειτουργίας μου ως ρεφλεξολόγος.

ξεκάθαρη σκέψη και στόχο
Απέκτησα ξεκάθαρη σκέψη και στόχο! | Κατερίνα Σ.

Ευχάριστη συνάντηση γεμάτη πληροφορίες και αισιοδοξία. Εμβαθύναμε στο θέμα και δεν έμεινε καμία συζήτηση ή απορία στην μέση.

ευχάριστη συνάντηση
Ευχάριστη Συνάντηση | Μαριλώρ Α.

Το σεμινάριο είναι πρακτικό. Άλλαξε η οπτική που είχα ως προς την επίτευξη στόχων. Απέκτησα αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου μου. Έμαθα να οργανώνω την σκέψη μου.

Άννα
“Έμαθα να οργανώνω την σκέψη μου” Άννα Αθανασιάδου

Αρχίζω και κάνω εύκολα focus σε αυτά που πριν μου δημιουργούσαν αίσθηση χάους και σκέπτομαι πιο συνειδητά την θέσπιση στόχων. Με ποιότητα στην αξιοποίηση εργαλείων κάποια πράγματα γίνονται λιγότερο περίπλοκα.

Δέκτης-lifecoaching Επικεντρωμένος στα ουσιαστικά πράγματα σε σειρά Υπέροχο Lifecoaching
“Έχει ποιότητα και συνέπεια.” Άννα Λ.

Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικός coach. Με βοήθησε να θέσω στόχους και να τους πετύχω, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Εστιάζεται στις λύσεις και στην δράση χωρίς περιττές θεωρίες, γεγονός που βοηθάει στην άμεση και γρήγορη αποτελεσματικότητα, χωρίς όμως να με απομακρύνει από το κέντρο μου. Ίσα-ίσα, λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές μου ανάγκες, με βοήθησε στο να σχεδιάσω την δράση που μου ταίριαζε περισσότερο.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και, φυσικά, συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί του! Εύα Σπίνου, ψυχολόγος.

Εύα Σπίνου ψυχολόγος
Λύσεις και δράση χωρίς περιττές θεωρίες, Εύα Σπίνου

Τι να πω για το Λάμπρο…είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, to the point, αγαπά αυτό που κάνει, αγαπά τους μαθητές του και προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του!

Ευχαριστώ Λάμπρο, χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας σου.

Ανθή Στεργιοπούλου.

To the point
Ανοιχτόμυαλος, to the point, Ανθή Στεργιοπούλου.