Η έμφαση που δίνει ο Λάμπρος στο τι μπορεί να γίνει, η αμεσότητα και η φιλική προσέγγισή του, ο τρόπος που απλοποιεί δύσκολες έννοιες, η νέα οπτική που μας δίνει σε γνωστές έννοιες το χιούμορ του και η οικειότητα του είναι αυτά που με ευχαρίστησαν! Βρήκα την επόμενη απασχόλησή μου, αυξήθηκε η αυτοεκτίμησή μου, γνώρισα νέα άτομα μέσα από το σεμινάριο.

Σε βοηθά να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, να μάθεις πράγματα όχι μόνο για την δουλειά αλλά και για να αλλάξεις τρόπο και φιλοσοφία ζωής.

αλμπέρτος αυτοεκτίμησή
Αυξήθηκε η αυτοεκτίμησή μου. Αλμπέρτος Σαμπάχ

Ο κ. Στραβελάκης έχει έναν υπέροχο κ’ ευχάριστο τρόπο να εξηγεί όλες αυτές τις μεθόδους που μπορούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη:

  • Πιο σωστή προσέγγιση στόχου
  • Μείωσα το άγχος λόγω καλύτερης διαχείρισης
  • Πιο θετική ματιά εφόσον όλοι οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν εφαρμοστούν σωστά τα βήματα.

Ο κ. Στραβελάκης κάνει μια πολύ σημαντική κ’ χρήσιμη δουλειά κ’ μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Δέκτης-lifecoaching Επικεντρωμένος στα ουσιαστικά πράγματα σε σειρά Υπέροχο Lifecoaching
“Μείωσα το άγχος λόγω καλύτερης διαχείρισης” ‘Εφη Σ.

Ο Λάμπρος Στραβελάκης όπως πολύ σωστά λέγεται το όνομα του, είναι μια λαμπερή, αυτόφωτη και γενναιόδωρη προσωπικότητα και οποιοσδήποτε άνθρωπος συνεργαστεί μαζί του δεν έχει παρά να λαμβάνει.
Μαζί του ξεκινώ ένα υπέροχο ταξίδι στο οποίο είμαστε συνεπιβάτες. Εκείνος με έπεισε πως το ταξίδι προς την επίτευξη του ονείρου μου είναι εφικτή (και δεν είμαι και ιδιαίτερα ευκολόπιστος άνθρωπος).
Λαχταρώ το κάθε coaching γιατί αισθάνομαι όλο και καλύτερος άνθρωπος. Αυτό απορρέει από το γεγονός πως έρχομαι όλο και πιο κοντά σε αυτό που λαχταρά η ψυχή μου και χρόνια τώρα είχα φιμώσει. Πόσο καταπληκτικό συναίσθημα, στα αλήθεια είναι αυτό!
Εύχομαι στο Λάμπρο να συνεχίσει την αμείωτη πορεία του προς έναν άνθρωπο καλύτερο, έναν κόσμο καλύτερο, όπως εκείνος μοναδικά γνωρίζει να το κάνει.
Λάμπρο Στραβελάκη έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα.
Σε ευχαριστώ.

Μαρία Δασκαλάκη Γαλιάτσου bestart.gr

Ανάγκη για
Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα, Μαρία Γαλιάτσου

Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικός coach! Εσύ ανακαλύπτεις τη δύναμη και τον τρόπο να επιτύχεις αυτά που θέλεις και νομίζεις ότι τα έκανες μόνος σου!
Γιατί σε κάνει να είσαι εσύ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και εσύ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ του κόσμου για πρώτη φορά ίσως στη ζωή σου. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτός είναι εκεί
ώστε διακριτικά να βοηθάει με σκέψεις/ιδέες/παρεναίσεις/ερωτήσεις να εκμαιεύεται η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Και μια μέρα ξέρεις, έτσι απλά!

Το πιό σημαντικό όμως είναι η καθοδήγηση σε μια εργασιακή ηθική που δεν συνηθίζεται στις μέρες μας. Μια ηθική που αναδεικνύει την απλότητα και την αποδοχή του άλλου χωρίς κρίσεις και δεύτερες σκέψεις. Μια εργασιακή ηθική που τελικά εκπαιδεύει τον επαγγελματία να συντονιστεί με την βαθύτερα ανθρώπινη πλευρά του που σίγουρα θα εκπλήξει/συναρπάσει τον πελάτη.

Ελένη Σπηλιοπούλου

εξαιρετικός coach
Ένας εξαιρετικός coach! Ελένη Σπηλιοπούλου

Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικός coach. Με βοήθησε να θέσω στόχους και να τους πετύχω, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Εστιάζεται στις λύσεις και στην δράση χωρίς περιττές θεωρίες, γεγονός που βοηθάει στην άμεση και γρήγορη αποτελεσματικότητα, χωρίς όμως να με απομακρύνει από το κέντρο μου. Ίσα-ίσα, λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές μου ανάγκες, με βοήθησε στο να σχεδιάσω την δράση που μου ταίριαζε περισσότερο.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και, φυσικά, συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί του! Εύα Σπίνου, ψυχολόγος.

Εύα Σπίνου ψυχολόγος
Λύσεις και δράση χωρίς περιττές θεωρίες, Εύα Σπίνου