Ο Λάμπρος Στραβελάκης όπως πολύ σωστά λέγεται το όνομα του, είναι μια λαμπερή, αυτόφωτη και γενναιόδωρη προσωπικότητα και οποιοσδήποτε άνθρωπος συνεργαστεί μαζί του δεν έχει παρά να λαμβάνει.
Μαζί του ξεκινώ ένα υπέροχο ταξίδι στο οποίο είμαστε συνεπιβάτες. Εκείνος με έπεισε πως το ταξίδι προς την επίτευξη του ονείρου μου είναι εφικτή (και δεν είμαι και ιδιαίτερα ευκολόπιστος άνθρωπος).
Λαχταρώ το κάθε coaching γιατί αισθάνομαι όλο και καλύτερος άνθρωπος. Αυτό απορρέει από το γεγονός πως έρχομαι όλο και πιο κοντά σε αυτό που λαχταρά η ψυχή μου και χρόνια τώρα είχα φιμώσει. Πόσο καταπληκτικό συναίσθημα, στα αλήθεια είναι αυτό!
Εύχομαι στο Λάμπρο να συνεχίσει την αμείωτη πορεία του προς έναν άνθρωπο καλύτερο, έναν κόσμο καλύτερο, όπως εκείνος μοναδικά γνωρίζει να το κάνει.
Λάμπρο Στραβελάκη έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα.
Σε ευχαριστώ.

Μαρία Δασκαλάκη Γαλιάτσου bestart.gr

Ανάγκη για
Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα, Μαρία Γαλιάτσου

Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικός coach. Με βοήθησε να θέσω στόχους και να τους πετύχω, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Εστιάζεται στις λύσεις και στην δράση χωρίς περιττές θεωρίες, γεγονός που βοηθάει στην άμεση και γρήγορη αποτελεσματικότητα, χωρίς όμως να με απομακρύνει από το κέντρο μου. Ίσα-ίσα, λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές μου ανάγκες, με βοήθησε στο να σχεδιάσω την δράση που μου ταίριαζε περισσότερο.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και, φυσικά, συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί του! Εύα Σπίνου, ψυχολόγος.

Εύα Σπίνου ψυχολόγος
Λύσεις και δράση χωρίς περιττές θεωρίες, Εύα Σπίνου