Στο σεμινάριο απέκτησα πιο ξεκάθαρη σκέψη και στόχο, αποδέχτηκα την εξέλιξή μου και τον τρόπο λειτουργίας μου ως ρεφλεξολόγος.

ξεκάθαρη σκέψη και στόχο
Απέκτησα ξεκάθαρη σκέψη και στόχο! | Κατερίνα Σ.

Ευχάριστη συνάντηση γεμάτη πληροφορίες και αισιοδοξία. Εμβαθύναμε στο θέμα και δεν έμεινε καμία συζήτηση ή απορία στην μέση.

ευχάριστη συνάντηση
Ευχάριστη Συνάντηση | Μαριλώρ Α.

Η έμφαση που δίνει ο Λάμπρος στο τι μπορεί να γίνει, η αμεσότητα και η φιλική προσέγγισή του, ο τρόπος που απλοποιεί δύσκολες έννοιες, η νέα οπτική που μας δίνει σε γνωστές έννοιες το χιούμορ του και η οικειότητα του είναι αυτά που με ευχαρίστησαν! Βρήκα την επόμενη απασχόλησή μου, αυξήθηκε η αυτοεκτίμησή μου, γνώρισα νέα άτομα μέσα από το σεμινάριο.

Σε βοηθά να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, να μάθεις πράγματα όχι μόνο για την δουλειά αλλά και για να αλλάξεις τρόπο και φιλοσοφία ζωής.

αλμπέρτος αυτοεκτίμησή
Αυξήθηκε η αυτοεκτίμησή μου. Αλμπέρτος Σαμπάχ

Ξεκαθάρισα τις αξίες μου. Έκανα πιο συγκεκριμένο το στόχο μου. Ένιωσα ανακούφιση γιατί είδα ότι δεν νιώθω μόνο εγώ ανασφάλεια για τους στόχους μου. Βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Την Εύη θα την βρείτε στο Twitter ως @evirules.

Εύη - coachee
Είμαι πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Εύη Σταρίδα

Το σεμινάριο είναι πρακτικό. Άλλαξε η οπτική που είχα ως προς την επίτευξη στόχων. Απέκτησα αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου μου. Έμαθα να οργανώνω την σκέψη μου.

Άννα
“Έμαθα να οργανώνω την σκέψη μου” Άννα Αθανασιάδου

Οι γνώσεις που αποκομίζω από φωτεινούς ανθρώπους που αγαπούν την δουλειά τους μαζί με ανθρώπους που θέλουν να αποκομίζουν γνώση με ενθουσίασε.

Είμαι αποφασισμένη για να κάνω πράγματα.

Δέκτης-lifecoaching Επικεντρωμένος στα ουσιαστικά πράγματα σε σειρά Υπέροχο Lifecoaching
“Είμαι αποφασισμένη για να κάνω πράγματα” Λουκία Μ.

Ο κ. Στραβελάκης έχει έναν υπέροχο κ’ ευχάριστο τρόπο να εξηγεί όλες αυτές τις μεθόδους που μπορούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη:

  • Πιο σωστή προσέγγιση στόχου
  • Μείωσα το άγχος λόγω καλύτερης διαχείρισης
  • Πιο θετική ματιά εφόσον όλοι οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν εφαρμοστούν σωστά τα βήματα.

Ο κ. Στραβελάκης κάνει μια πολύ σημαντική κ’ χρήσιμη δουλειά κ’ μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Δέκτης-lifecoaching Επικεντρωμένος στα ουσιαστικά πράγματα σε σειρά Υπέροχο Lifecoaching
“Μείωσα το άγχος λόγω καλύτερης διαχείρισης” ‘Εφη Σ.

Αρχίζω και κάνω εύκολα focus σε αυτά που πριν μου δημιουργούσαν αίσθηση χάους και σκέπτομαι πιο συνειδητά την θέσπιση στόχων. Με ποιότητα στην αξιοποίηση εργαλείων κάποια πράγματα γίνονται λιγότερο περίπλοκα.

Δέκτης-lifecoaching Επικεντρωμένος στα ουσιαστικά πράγματα σε σειρά Υπέροχο Lifecoaching
“Έχει ποιότητα και συνέπεια.” Άννα Λ.

Ο Λάμπρος Στραβελάκης όπως πολύ σωστά λέγεται το όνομα του, είναι μια λαμπερή, αυτόφωτη και γενναιόδωρη προσωπικότητα και οποιοσδήποτε άνθρωπος συνεργαστεί μαζί του δεν έχει παρά να λαμβάνει.
Μαζί του ξεκινώ ένα υπέροχο ταξίδι στο οποίο είμαστε συνεπιβάτες. Εκείνος με έπεισε πως το ταξίδι προς την επίτευξη του ονείρου μου είναι εφικτή (και δεν είμαι και ιδιαίτερα ευκολόπιστος άνθρωπος).
Λαχταρώ το κάθε coaching γιατί αισθάνομαι όλο και καλύτερος άνθρωπος. Αυτό απορρέει από το γεγονός πως έρχομαι όλο και πιο κοντά σε αυτό που λαχταρά η ψυχή μου και χρόνια τώρα είχα φιμώσει. Πόσο καταπληκτικό συναίσθημα, στα αλήθεια είναι αυτό!
Εύχομαι στο Λάμπρο να συνεχίσει την αμείωτη πορεία του προς έναν άνθρωπο καλύτερο, έναν κόσμο καλύτερο, όπως εκείνος μοναδικά γνωρίζει να το κάνει.
Λάμπρο Στραβελάκη έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα.
Σε ευχαριστώ.

Μαρία Δασκαλάκη Γαλιάτσου bestart.gr

Ανάγκη για
Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα, Μαρία Γαλιάτσου

Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικός coach! Εσύ ανακαλύπτεις τη δύναμη και τον τρόπο να επιτύχεις αυτά που θέλεις και νομίζεις ότι τα έκανες μόνος σου!
Γιατί σε κάνει να είσαι εσύ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και εσύ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ του κόσμου για πρώτη φορά ίσως στη ζωή σου. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτός είναι εκεί
ώστε διακριτικά να βοηθάει με σκέψεις/ιδέες/παρεναίσεις/ερωτήσεις να εκμαιεύεται η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Και μια μέρα ξέρεις, έτσι απλά!

Το πιό σημαντικό όμως είναι η καθοδήγηση σε μια εργασιακή ηθική που δεν συνηθίζεται στις μέρες μας. Μια ηθική που αναδεικνύει την απλότητα και την αποδοχή του άλλου χωρίς κρίσεις και δεύτερες σκέψεις. Μια εργασιακή ηθική που τελικά εκπαιδεύει τον επαγγελματία να συντονιστεί με την βαθύτερα ανθρώπινη πλευρά του που σίγουρα θα εκπλήξει/συναρπάσει τον πελάτη.

Ελένη Σπηλιοπούλου

εξαιρετικός coach
Ένας εξαιρετικός coach! Ελένη Σπηλιοπούλου

Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικός coach. Με βοήθησε να θέσω στόχους και να τους πετύχω, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Εστιάζεται στις λύσεις και στην δράση χωρίς περιττές θεωρίες, γεγονός που βοηθάει στην άμεση και γρήγορη αποτελεσματικότητα, χωρίς όμως να με απομακρύνει από το κέντρο μου. Ίσα-ίσα, λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές μου ανάγκες, με βοήθησε στο να σχεδιάσω την δράση που μου ταίριαζε περισσότερο.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και, φυσικά, συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί του! Εύα Σπίνου, ψυχολόγος.

Εύα Σπίνου ψυχολόγος
Λύσεις και δράση χωρίς περιττές θεωρίες, Εύα Σπίνου

Έμαθα εντελώς τυχαία για τον Λάμπρο και την δράση του μέσω από μια ενημέρωση του fb για έναν κύκλο σεμιναρίων life coaching που προσφέρει εντελώς δωρεάν! Χαίρομαι τόσο που αποφάσισα να το παρακολουθήσω! Είναι η πρώτη μου επαφή με το life coaching και το κλίμα στην ομάδα είναι πραγματικά υπέροχο ! Ο Λάμπρος μεταδοτικός και αναλυτικός, σε φέρνει με τον τρόπο του να ανακαλύψεις πραγματικά ποιος είναι ο στόχος σου και πως θα οργανωθείς για να τον πετύχεις! Το γκρουπ life coaching για μένα λειτουργεί πολύ θετικά καθώς ακούς εμπειρίες άλλων και μαθαίνεις πολλά από τα εμπόδια ή τις στρατηγικές που καλείται ο καθένας να αντιμετωπίσει! Pilates Vibes 

Μεταδοτικός
Μεταδοτικός και αναλυτικός, Pilates Vibes

Τι να πω για το Λάμπρο…είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, to the point, αγαπά αυτό που κάνει, αγαπά τους μαθητές του και προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του!

Ευχαριστώ Λάμπρο, χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας σου.

Ανθή Στεργιοπούλου.

To the point
Ανοιχτόμυαλος, to the point, Ανθή Στεργιοπούλου.